LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Edukativni seminar PDF Ispis E-mail
Srijeda, 11 Ožujak 2015 13:15

Pozivamo Vas na edukativni seminar u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma na temu: HRVATSKI TURIZAM KROZ EU FONDOVE U FINANCIJSKOJ PERSPEKTIVI 2014.-2020. - „KAKO PRONAĆI EU SREDSTVA ZA SUFINACIRANJE TURISTIČKIH PROJEKATA“.Seminar će se održati u srijedu, 18. ožujka 2015. s početkom u 09:00 sati u hotelu Atrium, Domovinskog rata 49A, Split.

Cilj ovog edukativnog seminara je upoznati polaznike sa pripremom projekata u kontekstu predpristupne pomoći EU te im prezentirati mogućnosti financiranja turističkih projekata kroz operativne programe.

Seminar je namijenjen sustavu turističkih zajednica kao i svim razinama javnog i privatnog turističkog sektora.

Program edukativnog seminara nalazi se na sljedećem linku, OVDJE, a za potvrdu sudjelovanja molimo da ispunite PRIJAVNICU putem on-line sistema, a najkasnije do 17. ožujka 2015. do 14:00h. S obzirom da je broj mjesta ograničen ljubazno Vas molimo da svoju prijavu izvršite na vrijeme.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.