LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


SJEDNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE NEREŽIŠĆA PDF Ispis E-mail
Petak, 15 Lipanj 2018 13:06

U općinskoj vijećnici jutros je održana sjednica Stožera civilne zaštite Općine Nerežišća.
Na sjednici su uz općinskog načelnika Svemira Obilinovića i pročelnika Područnog ureda za zaštitu i spašavanje i zamjenik načelnik Srđan Kuščević, nazočili i članovi Stožera - zapovjednik DVD-a Supetar Nikola Martinić Dragan, predstavnik Crvenog križa Supetar Mate Mladina, načelnica Policijske postaje Brač Katica Jelinčić, općinska pročelnica Ana Ranj, te glavna nositeljica radne skupine za požare otvorenog tipa Ivana Mrković Kusanović.

Sjednica Stožera sazvana je u svrhu što kvalitetnije pripreme i provedbe preventivnih aktivnosti zaštite od požara u sezoni 2018., a sve sukladno odredbama Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku hrvatsku u 2018. godini.

Na sjednici je zaključeno kako su sve službe spremne za nadolazeću sezonu, opskrbljene potrebnim resursima, prostorom i zadovoljavajućom opremom uz manjak ljudskih resursa.

Također je zaključeno kako će se neposredno nakon požarne sezone 2018. sazvati sjednica Stožera na kojoj će se analizirati protekla sezona te dogovoriti potrebne mjere i provođenje istih do sljedeće požarne sezone. 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.