LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


OBAVIJEST O ISPLATI BOŽIĆNICA ZA 2018. GODINU PDF Ispis E-mail
Srijeda, 14 Studeni 2018 12:56

Temeljem svojih ovlasti, a sukladno socijalnoj politici Općine Nerežišća te brizi za stariju populaciju naše Općine, općinski načelnik Općine Nerežišća donio je Odluku o isplati jednokratne novčane pomoći – božićnice, umirovljenicima i starijim osobama koje ne ostvaruju pravo na mirovinu s prebivalištem na području Općine Nerežišća.Pravo na isplatu jednokratne novčane pomoći – božićnice za 2018. godinu, ostvaruju svi umirovljenici s prebivalištem na području Općine Nerežišća koji ostvaruju mirovinu manju od 2.500,00 kuna ( dvijetisućepetsto kuna ) mjesečno te sve osobe starije od 65 godina s prebivalištem na području Općine Nerežišća, a koje ne ostvaruju pravo na mirovinu.

Da bi ostvarili pravo na isplatu, korisnici su obvezni Općinskoj upravi Općine Nerežišća dostaviti dokaz o prebivalištu ( važeću osobnu iskaznicu ) i potvrdu o primanju mirovine ( posljednji odrezak mirovine ) ili potvrdu da nemaju primanja s osnove mirovine.

Dostava tražene dokumentacije može se obaviti najkasnije do 7. prosinca 2018. godine, radnim danom u vremenu od 08:00 do 13:00 sati u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Nerežišća.Preuzimanje dokumenata:

OBAVIJEST


O D L U K A o isplati jednokratne novčane pomoći – božićnice starijim osobama bez primanja s prebivalištem na području Općine Nerežišća

O D L U K A o isplati jednokratne novčane pomoći – božićnice umirovljenicima s prebivalištem na području Općine Nerežišća

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.