LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Pohvalnice i pokloni za naše odlikaše PDF Ispis E-mail
Petak, 30 Kolovoz 2013 09:16

Znamo da je znanje najveće bogatstvo, da Hrvatska ima budućnost upravo kao zemlja znanja implementiranog u rijetke gospodarske grane u kojima možemo biti konkurentni: poljoprivreda, turizam i brodogradnja, i da je potrebno na svaki način pružiti podršku našim mladima na njihovom putu stjecanja znanja.Upravo zato, Općina je i ove godine nastavila tradiciju nagrađivanja odličnih učenika iz Općine. U ponedjeljak, 26. kolovoza 2013., općinski načelnik g. Lovro Kuščević je uručio pohvalnice i prigodne poklone našim odlikašima.

U okviru programa izvedena je predstava „Ježeva kućica“ te plesni nastup naših Mie i Stele iz Donjeg Humca. U prigodnoj riječi općinski načelnik je čestitao svim odlikašima, zaželio im daljnji uspjeh, te pozvao njihove roditelje da nastave biti  podrška svojoj djeci. „Ovo nije nagrada za Vaš trud, već samo simbolična gesta i znak da mislimo na Vas. Pravu nagradu ste već dobili, a to je znanje koje Vam nitko ne može oduzeti, te ćete dobiti u vidu diplome, magistarske ili doktorske titule, a u konačnici u vidu radnog mjesta koje će sasvim sigurno biti znatno bolje zahvaljujući Vašem obrazovanju“ kazao je g. Kuščević prije uručivanja pohvalnica i prigodnih poklona.

 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.