LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Zvuk školskog zvona... PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 22 Rujan 2014 08:31

Zvukom školskih zvona, što su se u ponedjeljak oglasila u svim hrvatskim i dalmatinskim osnovnim i srednjim školama, označen je kraj gotovo tromjesečnih ljetnih praznika i početak novih školskih obveza za 40 školaraca Osnovne škole Supetar sa područja općine Nerežišća od prvog do četvrtog razreda.


I dok je među onima malo starijima vjerojatno bilo učenika koji su povratak u školu dočekali ravnodušno, radost i uzbuđenje zbog prvog susreta sa školskim klupama prevladavala je na licima desetero prvašića koji su po prvi put ušli u jedan, nazovimo ga, malo ozbiljniji svijet...

Područni razredni odjel Nerežišća pohađa desetero djece prvog razreda, 12 ih ide u drugi razred, 3 osnovnoškolca su u trećem razredu, a petnaestero djece ide u četvrti razred. Zaista je ohrabrujuća brojka od desetero djece koja su upisala prvi razred u Nerežišćima, jer to je odličan pokazatelj kako natalitet ove općine iz godine u godinu sve više raste i velik broj mladih ljudi zasniva svoje obitelji tu na otoku, i ostaje tu raditi i živjeti.Učiteljice su Antonela Juričko, koja uči djecu prvog razreda, Dorela Kuzmanić koja uči djecu drugog, Branka Buljević trećeg, a Fani Mladineo djecu četvrtog razreda. Na samom kraju, što poželjeti našoj djeci nego puno uspjeha u školi, te da marljivo rade, uče i slušaju svoje učiteljice. Samo hrabro naprijed i uspjeh je zagarantiran!

Napisao: J.O.

 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.