LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Uređenje naših groblja
Četvrtak, 02 Listopad 2014 08:36

Sukladno zakonskoj obvezi i brizi koju Općina posvećuje i našim pokojnicima, Općina ovih dana aktivno radi na uređenju naših groblja.


Sukladno tome u Donjem Humcu se užurbano radi na dovršenju izgradnje mrtvačnice koja će biti ukras na tom prekrasnom groblju i našim građanima će olakšati dostojanstveni ispraćaj svojih najmilijih.
Također se sustavno radi na uređenju i održavanju groblja u Nerežišćima te je nedavno izvršeno vrlo zahtjevno čišćenje prekrasnih čempresa koji krase naše groblje, redovno se groblja kose i održava se čistoća na njima. Postavili smo klupu na groblju, a pokrenuli smo i proširenje groblja.

Warning: No images in given directory. Please check the directory!

Debug: given directory - https://www.nerezisca.hr/images/stories/groblje-uredjenje

Naime, interes građana za kupnju grobnica je sve veći, a postoji potreba i za izgradnjom općinske grobnice za slučajeve potrebe ukopa osoba koje nemaju na korištenje grobnicu. Ovim projektom koji se financira sredstvima Općine Nerežišća i Splitsko Dalmatinske županije, naše groblje u Nerežišćima proširiti će se za 10 novih grobnica što će zadovoljiti potrebe za idućih 2-4 godine.


Tekst i slike J.O.

 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.