LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Krenuli su radovi na obnovi Društvenog doma u Dračevici
Četvrtak, 23 Listopad 2014 09:18

Općina već 6 godina sustavno ulaže u obnovu Društvenog doma u Dračevici, stare oronule zgrade koja je bila pred propadanjem. Uredili smo dio zgrade  zvan „Golubijera“, obnovili smo staru drvenu prešu za ulje, uredili smo samoposlugu i dvorište a sada je konačno došao red i dovršenje čitavog projekta.

Ovim zahvatom će se promijeniti krovište i urediti kompletna zgrada Društvenog doma. Naši Dračevljani i Dračevke će konačno dobiti višenamjensku zgradu koja će zadovoljiti potrebe žitelja tog najmanjeg mjesta u Općini, a u konačnici će sadržavati: javne prostorije, zavičajna galerija, samoposluga i ugostiteljski objekt. Vrijednost radova koji se trenutno izvode je oko 600.000,00 kn, od kojih je 350.000,00 kn osigurano u proračunu Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova a ostatak ćemo osigurati u županijskom i općinskom proračunu.

Warning: No images in given directory. Please check the directory!

Debug: given directory - https://www.nerezisca.hr/images/stories/radovi-drac

Naravno da će radovi neko vrijeme dekomodirati naše žitelje zbog otežanog pristupa samoposluzi i zabrane prometovanja tijekom izvođenja radova, te molimo građane za strpljenje dok se ovaj projekt ne dovrši. Dovršetkom ovog projekta ispunjeno je još jedno obećanje koje su HDZ-HSS i općinski načelnik g. Lovro Kuščević izrekli, a.to je: „Izgraditi ćemo društveni dom u svakom mjestu u našoj Općini“ !

U Nerežišćima smo uredili „Hrvatski dom“ i ex zadružni dom, u Donjem Humcu „Hrvatski dom Retond“ i evo konačno u Dračevici se dovršava uređenje društvenog doma.

Čestitke nadležnima u Općini na realizaciji projekta i zahvala svima koji su pomogli u financiranju istog.


Tekst i slike: J.O.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.