LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


SLIKARSKA RADIONICA „MALI SLIKAR“ DOLAZI U NEREŽIŠĆA!
Srijeda, 29 Listopad 2014 09:50

Draga djeco i roditelji, ljubitelji slikanja i crtanja, obavještavamo Vas da slikarska radionica "Mali slikar" dolazi u Nerežišća...

 


SLIKARSKA RADIONICA „MALI SLIKAR“ DOLAZI U NEREŽIŠĆA!

Draga djeco i roditelji, ljubitelji slikanja i crtanja moje ime je Hana-Marta Jurčević-Bulić, akademska sam slikarica i magistrica sakralnog slikarstva.

Priča o slikarskoj radionici „Mali slikar“ započela je prije dvije godine na Braču, a po završetku održana je izložba i dodjela diploma. Budući postoji interes, imamo namjeru i ovu godinu istu organizirati u Nrežišćima. Započela bi 07. studenog 2014., prije toga  treba se formirati grupa. Sada će se odvijati u adekvatnom općinskom prostoru te će se svi radovi moći vidjeti u općinskoj galeriji također djeci ce biti uručen certifikati.

Tema ovogodišnje radionice biti će likovni doživljaj svoga mjesta i otoka,čovika i kamena . Izučavat će se peizaž, portret i žanr motivi . Ove godine program i slikanje odvijat će se djelomično u prirodi i dijelom u interieru. Radit ćemo sa klasičnim i novim slikarskim  tehnikama i materijalima, gostovat će nam akademske slikarice. Radionica traje mjesec dana, tj 4 puta mjesečno (obično subota ili dan koji najbolje odgovara po dogovoru )


Plan rada po radionici:

1. Slikanje skice sa vodenim bojama, motiv mrtva priroda. Prenošenje skice na papir u akriliku.
2. Slikanje uljem žanr motiva ili mrtve prirode po izboru na platnu
3. Crtanje krokia portreta i rad sa akrilikom ili uljem na platnu
4. Proizvoljna tema i tehnika koja djetetu najbolje odgovara


Sva djeca  koja vole otok Brač,svoje mjesto i  žele ostaviti trag na novi način  uz to naučiti nešo novo i  usavršiti svoje znanje uz profesionalno vodstvo neka nam se priključe i sudjeluju. Radionica će se održavati jedan  put tjedno u blok satovima .
Cijena mjesečnog članstva je  simboličnih 50,00 kn što uključuje nabavu repro materijala (platna kistovi boje ) dok trošak cijele radionice snosi Općina Nerežišća u cijelosti.

Kontaktirati možete čim prije, a najkasnije najkasnije do 5.11.2014. zbog formiranja grupa, i to  nastavnicu u školi ili direktno mene na broj:

0998452748 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript /  viber


Ak. slik.  Hana-Marta Jurčević-Bulić

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.