LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Još jedno priznanje Općini Postira i Općini Nerežišća! PDF Ispis E-mail
Utorak, 19 Lipanj 2012 08:47

Općina Postira 25., a Općina Nerežišća 28. na Forbesovoj listi najuspješnijih… Ugledni magazin Forbes u svom je svibanjskom broju 2012.g. objavilo listu TOP 100 najuspješnijih jedinica lokalne samouprave u Republici Hrvatskoj.

 

---


Zavidno i vrlo visoko mjesto zauzele su Općina Postira na 25. mjestu i Općina Nerežišća na 28. mjestu.

U analizu su, među ostalim, uvršteni pokazatelji koliko novaca po stanovniku lokalna samouprava troši na unaprjeđivanje stanovanja, zaštitu okoliša te na kulturu, rekreaciju i religiju.

To su ohrabrujuće činjenice i hvalevrijedno priznanje koji potvrđuju dobar rad, razvoj i rezultate naših općina,  i služe kao poticaj daljnjem radu općinskih čelnika, a na dobrobit svih žitelja Općine.
No, ovo je i obveza  lokalnoj upravi, ovo je visoko postavljena ljestvica, i uvjereni smo da će ta ljestvica sa vremenom biti sve viša i viša.

Čestitamo čelnicima Općine Postira, g. Ivici Mihačiću i Općine Nerežišća, g. Lovri Kuščeviću, svim djelatnicima i žiteljima općina, i samo tako nastavite.

Warning: No images in given directory. Please check the directory!

Debug: given directory - https://www.nerezisca.hr/images/stories/top

 

---

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.