LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Po prvi put i Općina Nerežišća se uključila Noć muzeja PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 31 Siječanj 2013 23:18

U Muzeju otoka Brača u Škripu već se treću godinu za redom organizira zanimljiv program u sklopu manifestacije Noć muzeja koju organizira Hrvatsko muzejsko društvo u cilju popularizacije muzeja u Hrvatskoj. Nakon iznimno uspješne "Vilinske noći" i "Noći broške škrtosti" i ovogodišnji je program pod nazivom "Kako se živilo i trajtovalo na Broču" privukao iznimnu pozornost publike...stoji na portalu dalmacijanews.comViše od 400 posjetitelja uživalo je u muzejskoj dobrodošlici koju su uz organizatore Centar za kulturu Brač, TZ Grada Supetra i Narodnu knjiižnicu Supetar pripremili Udruga Hrapoćuša, Osnovna škola Pučišća, Osnovna škola Vladimira Nazora Postira i Centar za kulturu općine Bol.   

"Život na škojima nikal ni bi lak. Ma u svakon nevoji i siromaštvu judi sa škoja rišpetali su svakoga ko bi nin duošo u vižite. Iznili bidu na stuol sve ča su u kući imali i sve ča su apožito za trajtat jude i za take prigode čuvali… Za goste je uvik vajalo jemat…", tekst je iz pozivnice za Noć muzeja u Škripu.


Cijeli članak pročitajte na portalu dalmacijanews.com, OVDJE.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.