LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


„HRVATSKI DOM“ U NEREŽIŠĆIMA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 08 Travanj 2013 11:31

Kada već govorimo o svemu što se događa u našem mjestu, ne smijemo zaboraviti spomenuti i „Hrvatski dom“ koji nam služi uglavnom za sve manifestacije, koncerte, športska, kulturna, politička i druga okupljanja.U nekoliko godina svog postojanja, „Hrvatski dom“ okupio je mnoštvo izlagača, predavača, športaša i posjetitelja na raznoraznim događanjima. Svakodnevno se unutra odvija igranje malog nogometa, povremeno se u njemu održi koncert, predstava i još mnogo toga drugoga…

Odvojena je posebna prostorija u kojoj naši sumještani svakodnevno  igraju na karte i ostale društvene igre. Ta dvorana pomogla je mnogim mladima da se bave športom, da se druže i igraju u međuvremenu dok se odmaraju od učenja i školskih obveza. Povezala je i otočane iz drugih mjesta koji redovito dolaze i okupljaju se u toj dvorani kako bi zaigrali mali nogomet, tenis ili badminton…. Poslužila je ta dvorana i kao prostorija za spavanje vatrogascima kad je na Braču bio požar i harao našim otokom…. Da, puno toga je ova dvorana dobroga napravila za mjesto i mještane u ovih par godina koliko nam postoji. 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.