LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Maskenbal u Nerežišćima PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 08 Travanj 2013 11:38

U trenutku kad čovjek navuče masku, mijenja se i može postati bilo tko. To je ono najljepše…. Taj dan čovjek može biti što god i tko god poželi… pobjeći od stvarnosti i uvući se u svijet mašte, bajke i iluzije… tada svi problemi nestaju, sve je nekako lijepo, nestvarno, euforično…
Tako je bilo i na maškaradi u Nerežišću, 12.02.2013. Iako se činilo da od povorke po mjestu neće biti ništa jer je vrijeme bilo prevrtljivo, kiša je padala sve do podne…. onda odjednom – sunce!

Tada su se maškare skupile u mjestu u sv. Petru i polako su krenule sa „onim zlom“ po mjestu kojeg će kasnije spaliti u Lovrtlu i dosuditi mu za sve nedaće koje nam je pružio ovih zadnjih godinu dana….Tema je bila „ Zdravstveni odgoj u školama i plan 21“…

Navečer nas je u dvorani „Hrvatski dom“ zabavljao Vuco koji je napunio punu dvoranu. Plesalo se i zabavljalo do ranih jutarnjih sati sa više od 500-tinjak maškara sa čitavoga Brača. Bilo je i bogatih nagrada za najbolje maske.

Do dogodine na istom mistu, zdravi i veseli bili!!!

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.