LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Mrtvačnica u Donjem Humcu
Ponedjeljak, 08 Travanj 2013 11:45

Krenuli su radovi na izgradnji mrtvačnice u Donjem Humcu. Radi se objektu površine cca: 50 m2, kojeg je projektirao splitski arhitekta donjohumčanskih korijena g. Neno Mikulandra.Dignuti su zidovi, postavljen je krov, gotovi su instalaterski radovi i  gradnja se polako privodi kraju.  Ispred mrtvačnice napravljen je „čimatorij“ a u okviru ovog projekta biti će uređen i okoliš. Ovaj projekt vrijedan je cca: 500.000,00 kn, a sufinanciraju ga Općina Nerežišća i Splitsko-dalmatinska županija kojoj ovim putem zahvaljujemo na potpori.

Konačno će doći vrijeme da u trenutcima koji su najteži za obitelj pokojnika, osiguramo primjeren prostor za ispraćaj, izraze sućuti i ostale tehničke stvari oko ukopa. Mrtvačnica će biti opremljena sa sanitarnim čvorom i hladnjačom, a radovi će biti gotovi do konca 2013.g.

 

Warning: No images in given directory. Please check the directory!

Debug: given directory - https://www.nerezisca.hr/images/stories/mrtvacnica

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.