LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


OPSEŽNI RADOVI NA IZGRADNJI I REKONSTRUKCIJI U NEREŽIŠĆU I DONJEM HUMCU PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 08 Travanj 2013 11:52

Malo po malo, i Općina Nerežišća sve više se mijenja i napreduje, pa tako i po pitanju javne rasvjete i ostale infrastrukture. Upravo dok ovo pišem, u samom tijeku je izgradnja i postavljanje novih električnih vodova u Nerežišćima i Donjem Humcu te se postavljaju novi kandelaberi, uz postojeće stare.

Sve  to kako bi se općinskim stanovnicima poboljšala kvaliteta života noću, te kako bi čitavo mjesto bilo još bolje osvijetljeno. Moram napomenuti kako se još uvijek za javnu rasvjetu koriste stari kandelaberi, iz razloga dok svi novi ne budu postavljeni i pušteni u funkciju, kako stanovnici Nerežišća i Donjeg Humca ne bi ostali bez javne rasvjete tijekom radova.

Zemljane radove ( iskop kanala, betoniranje temelja za kadelabere) izvodi Nerežišća d.o.o. iz Nerežišća, a spajanje i montažu kandelabera izvest će Elektro Kaštelan d.o.o. iz Pučišća.  

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.