LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


OTVORNA NOVA PEŠKARIJA U NEREŽIŠĆIMA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 08 Travanj 2013 11:56

Na Veliki petak, 29.03. 2013. u Nerežišćima, u samom centru mjesta, na Trgu sv. Petra, otvorena je nova „Peškarija“. Ta Peškarija bi trebala popraviti ponudu ribe u našoj  Općini, a njena prekrasna izvedba sa kamenim stolom i „lavelom“ uljepšala je sliku centra Nerežišća.

Otvorenje je bilo u 12:00h , uz posni ručak – „Bakalar na bilo“ gdje je podijeljeno više od 200 porcija bakalara. Peškariju je svečano otvorio općinski načelnik, gospodin Lovro Kuščević.

Načelnik Lovro je  među ostalim rekao i to da ribari koji budu dolazili prodavati ribu neće morati plaćati nikakvu naknadu za korištenje, a sve kako bi na taj način stimulirao ribare da što češće dolaze u Nerežišća te da tako općinski stanovnici više ne bi morali ići u Supetar kupovati ribu, već bi na taj način riba stizala do njih.

Svaka čast Lovro!

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.