LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


IZBORI ZA EU PARLAMENT PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 11 Travanj 2013 09:38

Poštovane građanke i građani Općine Nerežišća, u nedjelju, 14. travnja 2013.g., održavaju se povijesni izbori za Republiku Hrvatsku. Tog dana će konačno hrvatski građani birati svoje predstavnike u EU Parlament, konačno ćemo imati priliku sudjelovati u europskoj politici.Ovim danom ostvarila se ideja prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana, i Hrvatska postaje subjekt a ne objekt europske i svjetske politike. U tom smislu, pozivam sve građanke i građane Općine Nerežišća koje/i imaju pravo glasa, da iziđu na izbore i glasuju po svojoj savjesti.

Na području Općine Nerežišća formirana su tri biračka mjesta, na kojima će brigu o glasovanju provoditi birački odbori, te Vam privitku dajem na uvid adresar biračkih odbora i popis članova odbora kako su to predložile političke stranke, uz napomenu da
predsjednike i zamjenike predsjednika imenuje županijsko izborno povjerenstvo, neposredno.

 

Adresar biračkih odbora i popis članova preuzmite OVDJE.

Do skorog viđenja, lijepo Vas pozdravljam.

Lovro Kuščević dipl. pravnik
Općinski načelnik

Ažurirano: Četvrtak, 11 Travanj 2013 09:43
 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.