LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Otvorena izložba ratnih fotografija IV. gardijske brigade PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 25 Travanj 2013 09:55

Sinoć je u prepunoj dvorani "Galerije Nerežišća", otvorena izložba ratnih fotografija IV. gardijske brigade. Izložbu je otvorio općinski načelnik g. Lovro Kuščević, koji je pozdravio sve nazočne, goste, a naročito pripadnike IV. gardijske brigade. U svom obraćanju načelnik je izrazio zahvalnost za žrtvu koju su pripadnici te slavne brigade napravili za domovinu Hrvatsku i čestitao obljetnicu 22 godine osnutka brigade.


Dugotrajnim pljeskom su pozdravljeni pripadnici IV. GBR iz Općine Nerežišća, i to: Valter Garafulić i Haris Dragičević koji su od samih početaka sudjelovali u borbenim akcijama.U ime brigade obratio se predsjednik Udruge veterana IV. GBR g. Božo Zadro koji je Općini poklonio monografiju brigade, a općinski načelnik je uzvratio poklonivši kameni grb sa raspelom. Tijekom večeri prikazan je film o IV GBR te je održano predavanje o značenju te brigade u Domovinskom ratu, a za bolji ugođaj potrudila se nerežiška klapa "Blaca" koja je oduševila nazočne sa svojim izvedbama, naročito obradom povjesne pjesme "U boj, u boj " hrvatskog autora Franje Markovića u skladbi Ivana Zajca. Još jednom zahvaljujemo svima koji su došli pozdraviti naše borce, a Vama dragi pripadnici IV GBR čestitke na obljetnici i veliko HVALA za sve što ste napravili.

 

 

Warning: No images in given directory. Please check the directory!

Debug: given directory - https://www.nerezisca.hr/images/stories/brig

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.