LOKALNI IZBORI 2021


- PGO 2017.-2022.

- Pristup informacijama

Baner

- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Splitsko-dalmatinska županija sufinancirala je projekt utvrđivanja granica pomorskog dobra u k.o. Nerežišća na otoku Braču
Utorak, 11 Veljača 2020 09:48

Splitsko-dalmatinska županija sufinancirala je projekt utvrđivanja granica pomorskog dobra u k.o. Nerežišća na otoku Braču temeljem Programa sufinanciranja projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatiske županije za 2019. godinu...Utvrđivanjem granica pomorskog dobra za k.o. Nerežišća ukupne dužine 17,43km povećati će se konkurentnost pomorskog dobra, unaprijediti sigurnost plovidbe i zaštite mora te učinkovito i transparentnije upravljanje pomorskim dobrom.

Dio sredstava za utvrđivanje granica pomorskog dobra sufinanciran je i od strane Splitsko – dalmatinske županije temeljem Ugovora o sufinanciranju projekta "Utvrđivanje granica pomorskog dobra u k.o. Nerežišća na otoku Braču ukupne duljine 17,43km".

Navedeni projekt značajan je za razvoj cjelokupne turističke i gospodarske ponude Županije i područja općine Nerežišća na kojem se projekt realizira.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.