LOKALNI IZBORI 2021


- PGO 2017.-2022.

- Pristup informacijama

Baner

- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


MJERE S CILJEM SPRJEČAVANJA ŠIRENJA KORONA VIRUSA
Četvrtak, 12 Ožujak 2020 10:09

Općina Nerežišća od danas, 12.3.2020. uvodi mjere s ciljem sprječavanja širenja korona virusa.


Slijedom preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za odgodom ili ograničavanjem organiziranih skupova s ciljem sprječavanja širenja bolesti uzrokovane koronavirusom do daljnjega se odgađaju svi javni skupovi, uključujući i najavljenu predstavu Amaterskog kazališta "Servantes-Milna" koja se 14. ožujka 2020. trebala održati u dvorani "Hrvatski dom" u Nerežišćima.

Do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti ni prostori Općinske vijećnice i Galerije Nerežišća, kao ni prostori Interpretativnog centra u Dračevici, niti će biti omogućena organizacija rođendanskih i drugih proslava u prostorima dvorane u Nerežišćima, Retonda u Donjem Humcu i Golubijere u Dračevici.


Radno vrijeme općinske uprave za prijam stranaka ostaje od 08:00 do 14:00 sati, a molimo vas da poštujete preporuke u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

Sjednica stožera civilne zaštite zakazana je za petak, 13.3.2020. na kojoj će se raspravljati o eventualnim dodatnim mjerama opreza.

O daljnjim aktivnostima redovno ćemo obavještavati putem službene stranice i facebook stranice Općine.

S poštovanjem,
Općina Nerežišća

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.