LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


JAVNI NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VIŠEG REFERENTA ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE NEREŽIŠĆA PDF Ispis E-mail
Srijeda, 23 Kolovoz 2017 06:58

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Nerežišća raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Višeg referenta za financije i računovodstvo u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Nerežišća.Na temelju članaka 19. stavka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11 ) i Uredbe o klasifikaciji radnih mjesta u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 74/10, 125/14), pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Nerežišća raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto:

1. Viši referent za financije i računovodstvo u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Nerežišća - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme uz obvezan probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Dokumente natječaja preuzmite u nastavku:

JAVNI NATJEČAJ PREUZMITE OVDJE.

OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA PRIJAVLJENIM NA JAVNI NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VIŠEG REFERENTA ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE NEREŽIŠĆA

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.