LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Konstituirano je Općinsko vijeće Općine Nerežišća PDF Ispis E-mail
Srijeda, 19 Lipanj 2013 10:48

U ponedjeljak, 17. lipnja 2013. u općinskoj vijećnici Općine Nerežišća održana je Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Nerežišća, uz nazočnost općinskog načelnika g. Lovre Kuščevića, njegovog zamjenika g. Jerka Bezmalinovića, predsjednice Općinskog izbornog povjerenstva gđe. Planike Brkljače Vukušić i predstavnika Ureda državne uprave.
Članove Općinskog vijeća čine ljudi sa liste HDZ-HSS: Sandra Dasenčić, Stipe Dubravčić, Jakša Goić, Dino Martinović, Andrija Jakšić i Keti Glasinović, sa liste SDP-HNS: Pero Bakić i dva nezavisna vijećnika: Ratka Bakić i Ivica Franulić.
Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je g. Jakša Goić, iz redova HDZ-a, za potpredsjednika g. Stipe Dubravčić, iz redova HSS-a, svi jednoglasno.

Nakon konstituiranja, svečanu prisegu su dali i općinski načelnik i njegov zamjenik, međusobno su izmijenjene čestitke i dobre želje te Općina nastavlja svoj razvoj u zadanim pravcima.

Dobro je napomenuti da će 19. lipnja biti održana konstituirajuća sjednica Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, čiji član će po prvi puta biti vijećnik sa područja naše Općine, i to upravo g. Lovro Kuščević koji je na prošlim izborima izabran na tu dužnost. Ovom prilikom mu čestitamo na izboru i želimo mu puno uspjeha u radu, na korist svih građana Općine Nerežišća, otoka Brača i Splitsko-dalmatinske županije.

Čestitamo svima izabranima !!!!

Pročitajte zapisnik sa sjednice.

DSC00441DSC00442DSC00443

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.