LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Podizanje kvalitete opskrbe u našim mjestima PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 20 Lipanj 2013 14:02

Prošlo je već nekoliko mjeseci kako zahvaljujući „fiskalizaciji“ u našim mjestima Donji Humac i Dračevica ne rade dućani – samoposluge, što znatno otežava opskrbu naših građana sa osnovnim namirnicama.
Općina već nekoliko mjeseci pregovara sa nekoliko zainteresiranih trgovaca i pokušava riješiti ovaj problem, u predizborno vrijeme jedan lokalni poduzetnik je građanima obećavao otvaranje dućana uz uvjet smjene aktualne vlasti, no prije 30-ak dana je konačno i potpisan Sporazum sa tvrtkom Studenac d.o.o., kojim je i ovo pitanje riješeno na zadovoljavajući način. Općina je dala suglasnost za preuzimanje dućana u Nerežišćima, uz uvjet preuzimanja dućana u Donjem Humcu i Dračevici uz minimalno radno vrijeme od 4 sata dnevno. Osim toga, Općina se obvezala osloboditi najmoprimca naknade za odvoz otpada i komunalne naknade za dućane u Dračevici i Donjem Humcu, te zakupnine za dućan u Dračevici. Isto tako, kako bi podigli kvalitetu usluge, Općina je pristupila radovima na uređenju dućana u Dračevici, dok je novi zakupoprimac o svom trošku pristupio uređenju dućana u Donjem Humcu i Nerežišćima.

Otvaranje dućana u Donjem Humcu i Nerežišćima se očekuje do 23. lipnja, a u Dračevici do 07. srpnja, pa ovom prilikom molimo naše građane za još malo strpljenja.
Koristim priliku da kao načelnik Općine zahvalim g. Josipu Jakšiću na suradnji u osmišljavanju i realizaciji ovog projekta, vlasniku obrta „Gino“ g. Silviju Barhanoviću, našem župniku kao predstavniku vlasnika prostora u Donjem Humcu  i vodećim ljudima iz tvrtke „Studenac d.o.o.“ na suradnji i odrađenom poslu, uz želju da svi budu zadovoljni sa poslovanjem u novim uvjetima, uz pružanje najbolje usluge našim građanima.
Zdravi i veseli bili.
Lovro Kuščević

DSC00295DSC00297DSC00298DSC00399DSC00401DSC00402DSC00438

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.