LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Nerežišća domaćin međunarodne utrke
Petak, 13 Rujan 2013 09:52

Za vrijeme festivala SONY XPERIA VANKA REGULE, po planu je održana pilot projekt utrka Trail running BLACA 2013.Na samom natjecanju učestvovalo je tridesetak profesionalnih trkača iz cijelog svijeta i sa veseljem možemo reći da je ova vrlo zahtjevna utka (po pitanju organizacije i samog učestvovanja) ostavila izvrstan utisak i potvrdila nastojanje da se već iduće godine ova utrka pretvori u vrhunsku svjetsku manifestaciju koja će na najbolji mogući način prezentirati pustinju Blaca, općinu Nerežišća i sam otok Brač kao idealnu trail running destinaciju.

Želim ovim putem zahvaliti direktorici za kulturu otoka Brača, Jasni Damjanović na ogromnoj pomoći u realizaciji samog projekta, načelniku Općine Nerežišća Lovri Kušćeviću na financijskoj pomoći i HGSS - stanica Split na sigurnosnom praćenju.

OVDJE pročitajte reportažu iz njemačkog magazina, a na službenoj web. stranice ( www.vankaregule.com ) VANKA REGULE festivala pogledajte galeriju fotografija.


 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.