LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Javna rasprava za luku nautičkog turizma Smrka PDF Ispis E-mail
Utorak, 21 Siječanj 2014 10:14

Splitsko-dalmatinska županija, Upravni odjel za graditeljstvo, komunalne poslove, infrastrukturu i zaštitu okoliša oglašava javnu raspravu studije o utjecaju na okoliš "Luke nautičkog turizma Smrka" na području Općine Nerežišća.Javna rasprava trajat će 30 dana u vremenu od 27. siječnja do 26. siječnja 2014. godine. Javni uvid u predmetnu Studiju može se izvršiti radnim danom u vremenu od 8 do 13 u prostorijama Općine Nerežišća, Trg sv. Petra 5. Javno izlaganje održati će se dana 21. veljače s početkom u 10:30 sati u prostorijama Općine.

Predmetna Studija biti će danom početka javne rasprave objavljena javnosti i zainteresiranoj javnosti na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti mogu se upisati u knjigu primjedbi na mjestima javnog uvida ili se u pisanom obliku mogu dostaviti Upravnom odjelu za graditeljstvo, komunalne poslove, infrastrukturu i zaštitu okoliša Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2, Split, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu,a zaključno sa 26. veljače 2014. godine. Primjedbe koje ne budu dostavljene u roku i/ili nisu čitko napisane, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća s javne rasprave.

Ovaj oglas objavit će se u dnevnom listu "Slobodna Dalmacija", oglasnim pločama Splitsko-dalmatinske županije i Općine Nerežišća.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.