LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Što nam spremaju otočni saborski zastupnici? PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 06 Siječanj 2013 13:45

Dok se potpredsjednik Vlade Branko Grčić silno trudi olakšati pokretanje investicija, pa gotovo na dnevnoj razini osniva razne agencije, povjerenstva i koordinacije, u njegovoj stranci i njegovoj županiji traje potpuno obrnut proces: gradonačelnica Starog Grada na otoku Hvaru Đurđica Plančić, inače i saborska zastupnica Grčićeve stranke, krenula je u bitku protiv novog Prostornog plana Splitsko-dalmatinske županije... objavljeno na portalu tportal.hr

Plan je predstavljen u prosincu i prošao je fazu javne rasprave s iznenađujuće malim brojem kritika i primjedbi: jedini ozbiljan problem nastao je upravo u Starom Gradu, gdje se skupina od nekoliko desetaka građana iz mjesta Vrbanje pobunila protiv lokacije turističke zone i - par mjeseci uoči lokalnih izbora - dobila potporu gradonačelnice. Plančić je najavila da će pokušati intervenirati u Ministarstvu prostornog uređenja te da će kao članica Odbora za prostorno uređenje nastojati organizirati čak i raspravu u Saboru.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.